ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ
βιβλιοδεσια_bibliodesia


Στην art copy & paper  θα έχετε επαγγελματική βιβλιοδεσία μέσα σε λίγα λεπτά. Για κάθε εργασία, παρουσίαση ή για να κάνετε εύχρηστο ένα απλό έντυπο, θα αναλάβουμε βιβλιοδεσία πάντα στις καλύτερες τιμές, για ένα ή για πολλά τεμάχια (ζητήστε προσφορά για μεγάλες ποσότητες)

Μπορούμε να κάνουμε βιβλιοδεσία σε ξεχωριστές σελίδες που θα μας φέρετε ή να αναλάβουμε τη δημιουργία του βιβλίου σας από την αρχή, σελιδοποίηση, εκτύπωση και βιβλιοδεσία.

Επιλέξτε το είδος της βιβλιοδεσίας που χρειάζεστε.

Βιβλιοδεσία ΔερματόδετηΒιβλιοδεσία Δερματόδετη

Ενδείκνυται για πτυχιακές εργασίες, διπλωματικές, διδακτορικές διατριβές. Συνήθως παραδίδεται με χρυσοτυπωμένους τίτλους στο εξώφυλλο και στη ράχη ώστε να φαίνεται το θέμα του περιεχομένου όταν είναι τοποθετημένη σε βιβλιοθήκη. Διατίθεται σε δερματίνη μαύρου, μπλε, μπορντώ και πράσινου χρώματος, με γράμματα χρυσά και ασημί.

Επίσης να αναπαλαιώνουμε τα βιβλία σας κάνοντας τα καινούργια.

Βιβλιοδεσία με σκληρό προσωποποιημένο εξώφυλλο.
Βιβλιοδεσία με σκληρό εξώφυλλο 2χιλιοστών εκτυπωμένο με το θέμα της αρεσκείας σας ή με ύφασμα σε διάφορα χρώματα.
Εφαρμογή σε Βιβλία, Διατριβές, Photobooks, Εγχειρίδια, Μενού, Θήκες CD/DVD, Κλασέρ.

Βιβλιοδεσία με ένθεση εξωφύλλουΒιβλιοδεσία με ένθεση εξωφύλλου

Νέα πρωτοποριακή βιβλιοδεσία με εντυπωσιακό και άμεσο αποτέλεσμα το οποίο μοιάζει πολύ με τη βιβλιοδεσία με σκληρό προσωποποιημένο εξώφυλλο αλλά σε χαμηλότερο κόστος. Ενδείκνυται για πτυχιακές, διατριβές, εργασίες, τιμοκαταλόγους, εταιρικές παρουσιάσεις, photobooks κ.α.

Απλή θερμοκόλληση Απλή θερμοκόλληση 

Με την θερμοκόλληση μετατρέπουμε κάθε πολυσέλιδο έντυπο σε ένα συμπαγές, ομοιόμορφο βιβλίο με επίπεδη κολλητή ράχη από πλαστικό και πλαστική διαφάνεια μπροστά μετατρέποντας την πρώτη σελίδα σε εξώφυλλο. Ιδανική και οικονομική λύση για αρχειοθέτηση και “συμμάζεμα” μεγάλου όγκου εντύπων.

Πλαστικό σπιράλΠλαστικό σπιράλ

Μια ιδανική λύση για γρήγορη οικονομική βιβλιοδεσία με ευκολία στην αλλαγή του περιεχομένου είναι το πλαστικό σπιράλ. Χρησιμοποιούμε προστατευτική διαφάνεια και χοντρό οπισθόφυλλο για να γίνει πιο συμπαγές το τεύχος σας.

Εναλλακτικά στη βιβλιοδεσία με πλαστικό σπιράλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερο χαρτί για το εξώφυλλο – οπισθόφυλλο ή για να ξεχωρίσετε οποιοδήποτε τμήμα στο τεύχος σας. Το πλαστικό σπιράλ προτείνεται λόγο της ευχρηστίας στην μετέπειτα ανάγνωση του εντύπου.

Μεταλλικό σπιράλΜεταλλικό σπιράλ

Για παρουσιάσεις, καταλόγους, εργασίες και οποιοδήποτε άλλο πολυσέλιδο έντυπο μια λύση επαγγελματικής και εύχρηστης βιβλιοδεσίας είναι το μεταλλικό σπιράλ. Επιλέγετε το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο που επιθυμείτε, την ενδεχόμενη χρήση προστατευτικής διαφάνειας καθώς και το χρώμα του μεταλλικού σπιράλ (λευκό, μαύρο και ασημί) και εμείς σας δένουμε το έντυπό σας.

Θερμοκόλληση με περιμετρικό εξώφυλλοΘερμοκόλληση με περιμετρικό εξώφυλλο

Εξαιρετικά διαδεδομένη σαν βιβλιοδεσία , είναι ο τρόπος που θα δείτε βιβλιοδετημένα τα περισσότερα βιβλία σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Το έντυπο δένεται με κόλα, κατόπιν “σφραγίζεται” με μία ενιαία εκτύπωση εξώφυλλου – οπισθόφυλλου και σαν φινίρισμα ξακρίζεται (κόβονται μερικά χιλιοστά) περιμετρικά για να ολοκληρωθεί η συμπαγής του εμφάνιση. Υπάρχει δε η δυνατότητα χρήσεις ειδικών χαρτιών για εξώφυλλο – οπισθόφυλλο προσφέροντας την δυνατότητα για πλούσιους συνδυασμούς εμφάνισης. Συγκεκριμένα για την βιβλιοδεσία περιμετρικής θερμοκόλλησης και λόγου της φύσης της εργασίας χρειαζόμαστε μία εργάσιμη. 

 

Βιβλιοδεσία σε metal bindΒιβλιοδεσία σε metal bind

Βιβλιοδεσία "metal-binding" (με πίεση, χωρίς κολλα), από 5 έως 300 φύλλα. Ταχύτατη διαδικασία δεσίματος (5-10 sec), μεγάλη αντοχή και εντυπωσιακή επαγγελματική παρουσίαση στο βιβλιοδετημένο έντυπο, καθώς και δυνατότητα προσθαφαίρεσης φύλλων και μετά το δέσιμο.

καρφιτσα_karfitsaΚαρφίτσα

Σύγχρονη μορφή βιβλιοδεσίας όπου τα διπλωμένα φύλλα καλύπτονται με το εξώφυλλο, και συρράπτονται πάνω στη δίπλωση. Ακολουθεί τη διαδικασία δίπλωμα-σύνθεση αλλά αντί να συνθέτονται τα φύλλα το ένα μετά το άλλο γίνεται ένθεση του ενός μέσα στο άλλο. Αυτή η μορφή βιβλιοδεσίας, παρ’ ότι είναι αρκετά γερή, δεν επιτρέπει μεγάλο αριθμό σελίδων ή μεγάλα πάχη χαρτιού. Το ανώτερο που μπορεί να βιβλιοδετηθεί είναι χαρτί 85 γραμμαρίων και μέχρι 128 σελίδες. Στη συνέχεια τα έντυπα ξακρίζονται στις τρεις (3) πλευρές του εντύπου.