ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

 

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρείας. Μέσα από τα σχήματα, τα χρώματα και την γραμματοσειρά της εταιρικής ταυτότητας φαίνεται το ύφος της εταιρείας, η δραστηριότητά της, οι στόχοι της, η φιλοσοφία της, η κουλτούρα της. Κάθε εταιρική ταυτότητα έχει ένα δυνατό σημείο (είτε αυτό είναι κάποιο σχήμα, είτε κάποιο χρώμα ή συνδυασμός χρωμάτων) το οποίο προσπαθεί να προωθήσει και να καθιερώσει προκειμένου να γίνει εύκολα αναγνωρίσιμο.

Η ART COPY & PAPER θα δημιουργήσει για την επιχείρηση σας την ταυτότητα και το προφίλ που της ταιριάζει, λαμβάνοντας υπόψιν τις πραγματικές σας ανάγκες για την ανάδειξη -προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας

Τα βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας αποτελούν το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο και ο φάκελος. Συμπληρωματικά στοιχεία είναι όλα τα παραστατικά με τα οποία γίνονται οι συναλλαγές, και επιπλέον έντυπα όπως μπλοκ σημειώσεων, ευχαριστήριες κάρτες, εξώφυλλα για θήκες cd … κλπ. Όλα αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουν μία ενιαία εικόνα, ένα κοινό στοιχείο. Είναι τα στοιχεία με τα οποία γίνεται η καθημερινή επικοινωνία είτε με συνεργάτες, είτε με πιθανούς πελάτες.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι το λογότυπο. Η σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας ξεκινάει πάντα από τη σχεδίαση του λογοτύπου. Αυτό είναι που θα καθορίσει και την εικόνα των υπόλοιπων στοιχείων. Τα χρώματά του και τα σχήματά του θα επικρατήσουν και θα διαμορφώσουν ολόκληρο το ύφος της. Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και θα εμφανίζεται σε όλες τις προωθητικές κινήσεις της εταιρείας (διαφημιστικά έντυπα και καταχωρήσεις, ιστοσελίδα κλπ).

Η ART COPY & PAPER αναλαμβάνει ταυτόχρονα και  την εκτύπωση της εταιρικής σας ταυτότητας, παραδίδοντας σας έτσι μια ολοκληρωμένη και άρτια από κάθε πλευρά εργασία.

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

 

 

καρτες δικηγορων_καρτες_επαγγελματικες καρτεςΠοιους αφορά ο σχεδιασμός λογότυπου;

Για κάθε επιχείρηση αλλά και για πολλούς επαγγελματίες το λογότυπο  αποτελεί την πρώτη επαφή με πιθανούς πελάτες και είναι η βάση για την προβολή και την καλύτερη προώθηση της συνολικής εικόνας.

Γιατί να έχω λογότυπο;

Ο σχεδιασμός λογότυπου αποτελεί σημαντικό κομμάτι της συνολικής εικόνας μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία. Το λογότυπο ενισχύει τη σοβαρότητα της δουλειάς σας και δείχνει τον επαγγελματισμό σας προς πελάτες και συνεργάτες.

Πόσο δύσκολο είναι να γίνει η σχεδίαση λογότυπου;

Η πολυετή εμπειρία της σχεδιαστικής μας ομάδας, μπορεί να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό σχέδιο για το λογότυπο, σας ακούγοντας πάντα τις προτάσεις αλλά και τις ανάγκες σας. Το λογότυπο σας έχει σκοπό την άμεση αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας και εμείς θα δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μυστικά για την σχεδίαση μιας καλής επαγγελματικής κάρτας

Η εταιρική κάρτα είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία επικοινωνίας που θα φτιάξετε. Την δίνετε σε όλους τους πιθανούς πελάτες ώστε να έχουν τα στοιχεία σας, την βάζετε στις παρουσιάσεις, σε επιστολές και γενικά την χρησιμοποιείτε σε αμέτρητες άλλες περιπτώσεις ώστε να γνωρίσει ο κόσμος εσάς και τη δραστηριότητά σας.

Άσχετα πως χρησιμοποιείτε την εταιρική σας κάρτα, δεν πρόκειται να πετύχει τον στόχο της παρά μόνο αν δείχνει επαγγελματική, εύκολη στο διάβασμα και βοηθάει αυτόν που την έχει στα χέρια του να θυμάται την δραστηριότητά σας και γιατί θα πρέπει να απευθυνθεί στην εταιρεία σας.

Η επιτυχία όλων αυτών σε ένα έντυπο διάστασης 5cmX8,5cm είναι αρκετά δύσκολη δουλειά, όχι όμως αδύνατη.

Θα έχετε προσέξει ορισμένες εταιρικές κάρτες που είναι πάρα πολύ ωραίες και άλλες που φαίνονται πολύ ερασιτεχνικές. Κάποιες δίνουν την εντύπωση μιας σοβαρής και έγκυρης εταιρείας και άλλες μοιάζουν με εκπτωτικά κουπόνια που μοιράζουν στο δρόμο. Τί είναι αυτό που κάνει κάποιες εταιρικές κάρτες να φαίνονται πιο επαγγελματικές από κάποιες άλλες; Είναι το χρώμα; Είναι η γραμματοσειρά; Είναι η σχεδίαση;

Η σωστή και επιτυχημένη σχεδίαση μιας εταιρικής κάρτας δεν είναι κάποιο μυστήριο. Ακολουθώντας κάποιους βασικούς κανόνες μπορείτε να σχεδιάσετε την εταιρική σας κάρτα έτσι ώστε να ξεχωρίζει.

 

FOLDER


φακελος δικογραφιαςΕσωκλείστε την εταιρική σας ταυτότητα σε ένα σωστό εταιρικό folder με θήκη για κάρτα ή θήκη για cd μονόχρωμο δίχρωμο ή έγχρωμο. Σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε folder μικρού και μεγάλου προϋπολογισμού, με την ίδια σοβαρότητα κι ενθουσιασμό. Στην art copy & paper είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης folder στις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνετε κι εσείς ένας από τους πολλούς ικανοποιημένους πελάτες μας  που αγαπούν την ανώτερη ποιότητα σε εκτύπωσεις folder και τα προϊόντα μας.

Γιατί να προχωρήσω στη δημιουργία και εκτύπωση φόλντερ;

Η δημιουργία και εκτύπωση φόλντερ συμβάλει στην ενιαία εικόνα της επιχείρησης σας.  Με ένα εκτυπωμένο φόλντερ δείχνετε στους πελάτες ή τους συνεργάτες σας ότι δίνετε πάντα σημασία στη λεπτομέρεια.

Σε τι μέγεθος μπορεί να γίνει η εκτύπωση φόλντερ;

Με τα σημερινά μέσα σχεδόν κάθε μέγεθος φόλντερ μπορεί εύκολα και γρήγορα να εκτυπωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Από μικρό σχήμα φόλντερ για την παράδοση ενός λογαριασμού στο εστιατόριο σας μέχρι μεγάλο μέγεθος φόλντερ για την παράδοση μιας μελέτης στον πελάτη σας.

 

 

 

 ΦΑΚΕΛΟΙ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ


Ποιους αφορά η εκτύπωση φακέλων;

φακελοι αλληλογραφιας

Για κάθε επαγγελματία ή και για κάθε επιχείρηση ο φάκελος μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέσο προβολής και να γίνει εργαλείο για την καλύτερη προώθηση της εικόνας του. Η εκτύπωση φακέλων αποτελεί μέρος της συνολικής εικόνας μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία. Προσδίδει κύρος και ενισχύει τη σοβαρότητα σας προς πελάτες και συνεργάτες.

Σε τι μεγέθη μπορεί να γίνει η  εκτύπωση φακέλων;

Για οποιαδήποτε ανάγκη σας μπορούμε να βρούμε το μέγεθος που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Μπορούμε να κάνουμε εκτύπωση φακέλων σε όλα τα μεγέθη, φακέλους επιστολών, φακέλους Α4 κτλ.

Πόσο εύκολο είναι να γίνει η σχεδίαση και εκτύπωση φακέλων;

Η art copy & paper μπορεί να σας προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα ετοίμων σχεδίων σε φακέλους αλλά και να βρει για σας το καλύτερο δυνατό σχέδιο για τη ψηφιακή εκτύπωση των φακέλων σας. Η πολυετή εμπειρία μας αλλά και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας μπορούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην εκτύπωση φακέλων.

 

 ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΑ


 

επιστολοχαρτα

 

Ποιους αφορά η ψηφιακή εκτύπωση επιστολόχαρτων;

Για κάθε επαγγελματία και για κάθε επιχείρηση το επιστολόχαρτο μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέσο προβολής και να γίνει εργαλείο για την καλύτερη προώθηση της εικόνας τους.

Γιατί να κάνω εκτύπωση επιστολόχαρτων;

Η εκτύπωση επιστολόχαρτων αποτελεί μέρος της συνολικής εικόνας μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία. Το επιστολόχαρτο θα δώσει κύρος και θα ενισχύει τη σοβαρότητα των κείμενων προς πελάτες και συνεργάτες.

Πόσο δύσκολο είναι να γίνει η σχεδίαση και εκτύπωση επιστολόχαρτων;

Με τα σημερινά μέσα και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρεία  μας μπορεί να σας προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα ετοίμων σχεδίων αλλά και να βρει για σας το καλύτερο δυνατό πρωτότυπο σχέδιο για την ψηφιακή εκτύπωση των επιστολόχαρτων σας σε απλό χαρτί γραφής ή σε χαρτί πολυτελείας, μονόχρωμα ή δίχρωμα και άλλα.

 

 

 

 

POSTER 


ημερολογιο_ημερολογια δεκαετιας

Πως μπορεί η εκτύπωση αφίσας να βοηθήσει την επιχείρηση μου;

Η εκτύπωση αφίσας για την προώθηση μιας επιχείρησης, μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος αποτελεί ανέκαθεν έναν από τους πιο άμεσους τρόπους προώθησης. Oι νέες τεχνολογίες στην ψηφιακή εκτύπωση αφίσας μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τι μπορεί να περιλαμβάνει μια  ψηφιακή εκτύπωση αφίσας;

Μια αφίσα μπορεί να συμπεριλάβει τα πάντα για μια επιχείρηση, από την απλή αφίσα παρουσίασης ενός προϊόντος, μιας υπηρεσίας, ενός event ή ενός προϊόντος μέχρι και αφίσα με λεπτομέρειες παρεχομένων υπηρεσιών και τοποθεσίας.

Τι μπορεί να μου προσφέρει το τυπογραφείο σας στην εκτύπωση αφισών;

Μαζί θα βρούμε το σχέδιο της αφίσας που ταιριάζει πιο πολύ σε αυτό που θέλετε να προωθήσετε. Η εκτύπωση διαφημιστική αφίσας στο ψηφιακό τυπογραφείο μας θα γίνει το εργαλείο που θα προωθήσει την επιχείρηση, την εκδήλωση, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.

 


FLYER - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

flyer_φυλλαδιαΟ σχεδιασμός και εκτύπωση καταλόγων και φυλλαδίων αποτελούν έναν πολύ σημαντικό τομέα στη διαφήμιση και την προώθηση. Είτε πρόκειται για κατάλογο προϊόντων, είτα για ενημερωτικά και διαφημιστικά φυλλάδια, η εταιρία μας προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού, μέχρι τα τελικά στάδια της εκτύπωσης.

Κάθε εταιρία έχει διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες, τις οποίες καλύπτουμε έχοντας πάντα υπόψιν το κοινό στο οποίο ευθύνεται , αλλά και το περιεχόμενο του κάθε καταλόγου.

Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος και το είδος του χαρτιού και κατόπιν συνεννόησης με το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας, να καταλήξετε στην πρόταση που επιθυμείτε, πάντα ποιοτικά και οικονομικά.

 

 

 

website

Πώς να σχεδιάσεις ένα καλό website

Η σχεδίαση ενός καλού website δεν είναι μόνο ωραία και εντυπωσιακά χρώματα και γραφικά. Όσο ένα άσχημο σχέδιο μπορεί να κάνει κακό σε ένα website, το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε ένα website το οποίο έχει τα πιο εντυπωσιακά γραφικά αλλά δεν παρέχει στον επισκέπτη τις πληροφορίες που χρειάζεται με ένα φιλικό προς αυτόν τρόπο. Η χρηστικότητα και το ωραίο δεν πρέπει να λειτουργούν ανεξάρτητα. Πρέπει πάντα το ένα να υποστηρίζει το άλλο.

Περιεχόμενο

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Αυτό θα βοηθήσει στο να δώσετε ένα συγκεκριμένο και ξεκάθαρο ύφος στο website. Μπορεί να είναι:

 • Σοβαρό
 • Επαγγελματικό
 • Εκπαιδευτικό
 • Ευχάριστο - Χαρούμενο
 • Δημιουργικό
 • Ενημερωτικό

Σκεφτείτε λοιπόν το ύφος που θέλετε να έχει και φροντίστε τα γραφικά που θα επιλέξετε καθώς και τα κείμενα να είναι γραμμένα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ύφος. Απαραίτητο είναι να γίνει ένας συνδυασμός τόσο για το τι θέλετε εσείς να προβάλετε μέσα από την ιστοσελίδα σας όσο και από το τι θα ήθελε, ίσως, ο επισκέπτης να βρει.

Σωστή αρχιτεκτονική

Η σωστή δόμηση των πληροφοριών είναι το σημαντικότερο στοιχείο για μία ιστοσελίδα.

 • Οι κατηγορίες στις οποίες θα χωριστούν οι πληροφορίες πρέπει να έχουν μία λογική εύκολα αναγνωρίσιμη από τον επισκέπτη. Να χρησιμοποιείται γλώσσα απλή και όχι ιδιαίτερα εξειδικευμένη ορολογία.
 • Όλες οι πληροφορίες πρέπει να τοποθετηθούν σε εμφανή σημεία και η αντίστοιχη μπάρα πλοήγησης να βρίσκεται σε όλες τις σελίδες ώστε να είναι εύκολο για τον χρήστη να ανατρέξει σε αυτές από οποιοδήποτε σημείο του website και αν βρίσκεται.
 • Κάθε σελίδα πρέπει να περιέχει πραγματική πληροφορία. Ενδιάμεσες σελίδες με λίστες από συνδέσμους απλά μεγαλώνουν την «διαδρομή» του επισκέπτη μέχρι να φτάσει στην πληροφορία που ψάχνει.
 • Κάθε σελίδα πρέπει να περιέχει αυτό που περιγράφει το όνομά της. Για παράδειγμα η σελίδα «Φόρμα παραγγελίας» πρέπει να περιέχει μία φόρμα παραγγελίας και όχι να οδηγεί στη σελίδα του τμήματος παραγγελιών της εταιρείας.

Οπτική επικοινωνία

Πολλοί παρεξηγούν τον σκοπό της οπτικής επικοινωνίας σε μία ιστοσελίδα. Σκοπός των γραφικών είναι υποστηρίξουν το περιεχόμενο και όχι να εντυπωσιάσουν τον επισκέπτη.

 • Προσέξτε τα κείμενα να είναι ευανάγνωστα. Μεγάλες και απλές γραμματοσειρές καθώς και έντονα χρώματα.
 • Τα γραφικά που χρησιμοποιείτε πρέπει να έχουν κάποιο σκοπό και να συνδυάζονται με το περιεχόμενο. Μην χρησιμοποιείτε περιττά στοιχεία.
 • Τα χρώματα που θα επιλέξετε πρέπει να συμφωνούν με το ύφος που θέλετε να δώστε στο website.

Προσβασιμότητα

 • Αποφύγετε το Flash
 • Μην χρησιμοποιείτε tables
 • Μην χρησιμοποιείτε εικονίδια χωρίς κείμενο ειδικά στην μπάρα πλοήγησης