Φάκελοι Δικογραφίας

custom folder_φακελοι δικογραφιαςΗ εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρείας. Μέσα από τα σχήματα, τα χρώματα και την γραμματοσειρά της εταιρικής ταυτότητας φαίνεται το ύφος της εταιρείας, η δραστηριότητά της, οι στόχοι της, η φιλοσοφία της και η κουλτούρα της. Κάθε εταιρική ταυτότητα έχει ένα δυνατό σημείο (είτε αυτό είναι κάποιο σχήμα, είτε κάποιο χρώμα ή συνδυασμός χρωμάτων) το οποίο προσπαθεί να προωθήσει και να καθιερώσει προκειμένου να γίνει εύκολα αναγνωρίσιμο.

Η ART COPY & PAPER θα δημιουργήσει για το Δικηγορικό Γραφείο ή την Δικηγορική Εταιρεία  σας την ταυτότητα και το προφίλ που της ταιριάζει.

Τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας

Τα βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας αποτελούν το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο, ο φάκελος αλληλογραφίας και ο Φάκελος Δικογραφίας. Όλα αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουν μία ενιαία εικόνα, ένα κοινό στοιχείο. Είναι τα στοιχεία με τα οποία γίνεται η καθημερινή επικοινωνία είτε με Δικαστήρια, είτε με συνεργάτες, είτε με  πελάτες του γραφείου σας.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι το λογότυπο. Η σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας ξεκινάει πάντα από τη σχεδίαση του λογοτύπου. Αυτό είναι που θα καθορίσει και την εικόνα των υπόλοιπων στοιχείων. Τα χρώματά του και τα σχήματά του θα επικρατήσουν και θα διαμορφώσουν ολόκληρο το ύφος της. Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και θα εμφανίζεται σε όλα τα έντυπα της εταιρείας.

Η art copy & paper θα δημιουργήσει για εσάς το λογότυπο του Δικηγορικού Γραφείου σας και θα το εφαρμόσει στον δικό σας Φάκελο Δικογραφίας. Με πτερύγια (αφτιά) και λάστιχο σε πρωτότυπα σχέδια, απο μια  μεγάλη ποικιλία χαρτιών με πολλές αποχρώσεις.

Ελάτε να δημιουργήσουμε για εσάς τον προσωπικό σας Φάκελο Δικογραφίας σε ασυναγώνιστες τιμές.