ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Θέλετε να αποκτήσετε τη δική σας προσωπική ή επαγγελματική κάρτα;

Η Art Copy σχεδιάζει και εκτυπώνει προσωπικές ή επαγγελματικές κάρτες.

Η εταιρική κάρτα είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία επικοινωνίας που θα φτιάξετε. Την δίνετε σε όλους τους πιθανούς πελάτες ώστε να έχουν τα στοιχεία σας, την βάζετε στις παρουσιάσεις, σε επιστολές και γενικά την χρησιμοποιείτε σε αμέτρητες άλλες περιπτώσεις ώστε να γνωρίσει ο κόσμος εσάς και τη δραστηριότητά σας.

Άσχετα πως χρησιμοποιείτε την εταιρική σας κάρτα, δεν πρόκειται να πετύχει τον στόχο της παρά μόνο αν δείχνει επαγγελματική, εύκολη στο διάβασμα και βοηθάει αυτόν που την έχει στα χέρια του να θυμάται την δραστηριότητά σας και γιατί θα πρέπει να απευθυνθεί στην εταιρεία σας.

Η επιτυχία όλων αυτών σε ένα έντυπο διάστασης 5cmX9cm είναι αρκετά δύσκολη δουλειά, όχι όμως αδύνατη.

Θα έχετε προσέξει ορισμένες εταιρικές κάρτες που είναι πάρα πολύ ωραίες και άλλες που φαίνονται πολύ ερασιτεχνικές. Κάποιες δίνουν την εντύπωση μιας σοβαρής και έγκυρης εταιρείας και άλλες μοιάζουν με εκπτωτικά κουπόνια που μοιράζουν στο δρόμο. Τί είναι αυτό που κάνει κάποιες εταιρικές κάρτες να φαίνονται πιο επαγγελματικές από κάποιες άλλες; Είναι το χρώμα; Είναι η γραμματοσειρά; Είναι η σχεδίαση;

Η σωστή και επιτυχημένη σχεδίαση μιας εταιρικής κάρτας δεν είναι κάποιο μυστήριο. Ακολουθώντας κάποιους βασικούς κανόνες μπορείτε να σχεδιάσετε την εταιρική σας κάρτα έτσι ώστε να ξεχωρίζει.